Berezovskaya svetlana eduardovna recensioner

Glyuzhetskene
Tatyana Viktorovna matematik, högre matematik, matematisk analys Utbildning: • Leningrad yrkeshögskola.

Verchenko
Ekaterina Nikolaevna litteratur, ryska, engelska, franska Utbildning: • St. Petersburgs statsuniversitet, filologiska fakulteten,.

Korotkov
Sergey Nikolaevich handledare i historia, samhällsvetenskap Utbildning: • St Petersburg State University, historiska fakulteten,.

Morgon
Olesya Vladimirovna handledare i historia, samhällsvetenskap Utbildning: • Kazakiska nationalstat.

Ryashentseva
Daria Germanovna-handledare på engelska, spanska Utbildning: • Examen från gymnasiet.

Zhurina
Olga Viktorovna handledare i litteratur, ryska språkutbildning: • Karelska staten.

Gagarin
Alexander Vladimirovich historia, samhällsvetenskap, ryska, engelska utbildning: • VUMO (Military University.

Mejslar
Pavel Gennadievich Engelska, franska, retorik Utbildning: • Novgorod State.

Bedrägeri - psykolog-psykoterapeut S.E. Berezovskaya. (Sida 7 av 8)

Kostroma Jedis forum → Allmänt → Bedrägeri - psykolog-psykoterapeut S.E. Berezovskaya.

Sidor Föregående 1… 5 6 7 8 Nästa

För att skicka ett svar måste du logga in eller registrera dig

Inlägg 91 till 105 av 111

# 91 Svar från nuvarande 03-13-2015 18:19:43

  • Nuet
  • Jedi Knight
  • Fler detaljer

    Re: Bedrägeri - psykolog-psykoterapeut S. Berezovskaya.

    Jag talar inte om riktigheten i "synvinkeln", jag bestrider inte rätten till dess existens, utan om felaktigheten i en så bred generalisering och identifiering av två olika specialiteter. Psykologer "utbildade" på icke-medicinska universitet, av någon anledning du

    - var, i vars kretsar "betraktas"? Vilka regleringsdokument är det stavat ut.

    # 92 Svar från SINED 13-03-2015 19:39:57

    • SINED
    • Deltagare
    • Fler detaljer

      Re: Bedrägeri - psykolog-psykoterapeut S. Berezovskaya.

      Jag letar efter offer för psykolog-psykoterapeut Berezovskaya Svetlana Eduardovna för ett gemensamt överklagande till domstolen för återlämnande av pengar och åtal.
      Bevis tillgänglig.

      Jag förstår att din säsongsförvärring har börjat? Det händer! Svetlana hjälper dig inte i det här fallet.

      När det gäller Svetlana Eduardovna har jag bara positiv feedback:
      1) Upphöjd
      2) Välutrustade
      3) Att känna hennes jobb
      4) Bra gjort.

      På pengar-kontot: hon hade tre sessioner på 10 timmar, för allt jag gav 30 000 rubel. Helt och helt nöjd med resultatet. Syftet med mitt besök:
      1) installation av skydd mot möjlig psykosomatisk penetration av mina underordnade, kollegor och arbetsgivare
      2) ställa in önskade livsmål som kommer att påverka min hälsa och mitt välbefinnande positivt
      3) lära sig att arbeta med din egen intuition (jag rekommenderar det starkt, eftersom inte allt i denna värld lämpar sig för logik när man fattar ett beslut)

      Jag använder många saker som hon ger hela tiden.

      Efter tre sessioner sa Svetlana Eduardovna artigt till mig: "Nu kan du inte besöka mig, för det finns inget behov av det längre - du har själv lärt dig att reglera din biologiska kropp, medvetenhet och medvetslöshet. Intuition leder dig till framgång och välbefinnande.

      Till grenens författare: Det finns ett ordspråk: "Leta inte efter en fläck i en annans ögon, märk inte loggen i ditt eget öga"

      Bra humör och välbefinnande för alla.

      # 93 Svar från fattucchiera 2015-03-15 14:11:56

      • fattucchiera
      • Deltagare
      • Fler detaljer

        Re: Bedrägeri - psykolog-psykoterapeut S. Berezovskaya.

        Jag har känt Svetlana Eduardovna sedan universitetet, när hon studerade till psykolog och gick på olika kurser och utbildningar för att "se" hur andra fungerar, lära av deras erfarenheter.
        Enligt min mening är barnpsykologi inte hennes starka sida. Jag håller inte alltid med hennes arbetssätt och arbetssätt, men flera gånger öppnade hon mina ögon i en svår situation. Jag vet att hon undervisade på Imaton, se - en väldigt seriös organisation, de tar inte någon dit..

        Det är omöjligt att bevisa en psykologs oprofessionalism. Varför? Eftersom vi har antagit lagen "On Psychological Assistance" i fem år redan, och uppenbarligen kommer den inte att antas. För att arbeta som psykolog räcker det bara med ett examensbevis för psykologisk utbildning, och du behöver inte ens någon licens, intyg, certifiering etc..

        En psykolog är som en läkare, frisör etc. - varje person har sin egen och du måste fortfarande försöka hitta någon som passar dig. Och när det gäller centrumet på Lenin 2 har jag personligen många negativa recensioner från mina kunder om olika specialister. och samtidigt positiv feedback om samma människor.. Gör en slutsats - den mänskliga faktorn. En psykolog är också en person, inte en maskin, och kan göra misstag, liksom en läkare, byggare, förare etc..

        # 94 Svar från nuvarande 2015-03-15 16:16:48

        • Nuet
        • Jedi Knight
        • Fler detaljer

          Re: Bedrägeri - psykolog-psykoterapeut S. Berezovskaya.

          En psykolog är som en läkare, frisör etc. - varje person har sin egen och du måste fortfarande försöka hitta någon som passar dig.

          Jag håller med, ibland väljs en frisör (och till och med kläder och inredningsartiklar!) Längre och mer noggrant.

          Enligt min mening är barnpsykologi inte hennes starka sida.

          Men även en praktiserande psykolog bör vara medveten om sina personliga professionella preferenser, möjligheter, gränser, inte låtsas vara "Gud" och inte ta på sig vad "själen inte ljuger" (ja, psykologen har också en själ!)
          Tja, och för "psykologisk lättnad":

          # 95 Svar från fattucchiera 2015-03-15 16:30:17 PM

          • fattucchiera
          • Deltagare
          • Fler detaljer

            Re: Bedrägeri - psykolog-psykoterapeut S. Berezovskaya.

            Jag håller med, ibland väljs en frisör (och till och med kläder och inredningsartiklar!) Längre och mer noggrant.

            Absolut! Hålla med!
            Vår befolkning behöver fortfarande utbilda och utbilda om psykologernas arbete. Så det visar sig att vi väljer trosor att bära i 10 butiker, och vi är inte allvarliga med valet av den person som kommer att "läka din själ"!

            Som nu besöker många flickor kvinnors kretsar... som specialist överraskar det mig.. människor som inte har något att göra med psykologi, som inte känner till de banala reglerna för en säker, uppmärksam attityd till klienten, genomför möten. Och sedan springer de till proffsen och gråter och berättar hur de blev förolämpade..
            När du väljer en specialist, var uppmärksam på utbildning, arbetserfarenhet, tillgången på ytterligare kurser, yrkesutveckling etc., och allt kommer att vara bra

            # 96 Svar från RomaIT 15-03-2015 17:33:13

            • RomaIT
            • Deltagare
            • Fler detaljer

              Re: Bedrägeri - psykolog-psykoterapeut S. Berezovskaya.

              Före utfärdandet av examen godkände alla potentiellt certifierade "healers" ett utbildningsprogram inom medicin på grundval av, enligt min mening, en medicinsk skola. Kanske i det här företaget fanns också ett visst antal psykologer som vill kalla sina aktiviteter för psykoterapi. Om Berezovskaya har ett liknande dokument blir det extremt svårt att hitta fel. )

              Jag förstår att din säsongsförvärring har börjat? Det händer! Svetlana hjälper dig inte i det här fallet.

              Vet inte situationen - var inte ironisk.
              Och det är på något sätt konstigt att registrera sig på forumet för att skriva ett meddelande för att skydda henne, och även med en sådan korrekt formulering. Får dig att undra om det här var ett besök hos henne?

              Till författaren till filialen: Det finns ett ordspråk: "Leta inte efter en fläck i en annans ögon, märk inte loggen i ditt eget öga"

              Jag letar inte efter en kull, jag har redan tappat tiden. Och själva ordspråket är sant.

              När du väljer en specialist, var uppmärksam på utbildning, arbetserfarenhet, tillgången på ytterligare kurser, avancerad utbildning etc., och allt kommer att vara bra

              Jag håller helt med, min brist, men situationen krävde inte dröjsmål

              # 97 Svar från Zhostky MACHO 15-03-2015 20:35:16

              • Hård MACHO
              • Jedi Knight
              • Fler detaljer

                Re: Bedrägeri - psykolog-psykoterapeut S. Berezovskaya.

                Jag förstår att din säsongsförvärring har börjat? Det händer! Svetlana hjälper dig inte i det här fallet.

                När det gäller Svetlana Eduardovna har jag bara positiv feedback:
                1) Upphöjd
                2) Välutrustade
                3) Att känna hennes jobb
                4) Bra gjort.

                På pengarkontot: hon hade 3 sessioner i 10 timmar, för allt gav jag 30 000 rubel. Helt och helt nöjd med resultatet. Syftet med mitt besök:
                1) installation av skydd mot möjlig psykosomatisk penetration av mina underordnade, kollegor och arbetsgivare
                2) ställa in önskade livsmål som kommer att påverka min hälsa och mitt välbefinnande positivt
                3) att lära sig att arbeta med sin egen intuition (jag rekommenderar det starkt, eftersom inte allt i denna värld lämpar sig för logik när man fattar ett beslut)

                Jag använder många saker som hon ger hela tiden.

                Efter tre sessioner sa Svetlana Eduardovna artigt till mig: "Nu kan du inte besöka mig, för det finns inget behov av det längre - du har själv lärt dig att reglera din biologiska kropp, medvetande och medvetslöshet. Intuition leder dig till framgång och välbefinnande..

                Till grenens författare: Det finns ett ordspråk: "Leta inte efter en fläck i en annans ögon, märk inte loggen i ditt eget öga"

                Bra humör och välbefinnande för alla.

                Det är okej, med tanke på att din registrering ägde rum i mars och detta var ditt första meddelande och det sista jag förstår

                # 98 Svar från SINED 2015-03-16 12:56:23

                • SINED
                • Deltagare
                • Fler detaljer

                  Re: Bedrägeri - psykolog-psykoterapeut S. Berezovskaya.

                  Hård MACHO:
                  "Det är okej, med tanke på att din registrering skedde i mars och detta var ditt första meddelande och det sista jag förstår."

                  Ha inte en illusion att jag är Svetlana Eduardovna. Den som är intresserad av det här ämnet, jag kan bjuda in dig på en kopp kaffe på ett kafé (jag betalar själv) och jag heter Denis. På grund av att detta är mitt första meddelande och jag hoppas det sista i allmänhet på detta forum kommer jag att säga följande: mina vänner gav mig det här forumet om Svetlana Eduardovna att läsa och jag, som en person som bara har en positiv recension av denna specialist, var tvungen att registrera och skicka in ditt vackra öre i den här tråden.

                  Nu om en specialist inte en specialist.
                  se till exempel professor Neumyvakin: http://www.youtube.com/watch?v=31qsM9QEsCw
                  Ni vet alla att pengar inte kan köpa hälsa. Tills du har en STOR önskan att vara frisk, kommer ingen specialist att hjälpa dig, inte ens en akademiker av akademiker inom medicinska vetenskaper inom psykologi. Det här är inte en butik för dig, utan ditt eget, ibland svåra arbete på dig själv - inom psykologi, för att uppnå något resultat, måste du hantera ditt eget "jag" varje dag. Svetlana Eduardovna, tror jag, visar ett av alternativen för att uppnå målet (hälsa, relationer, affärer, etc.). Visst var det den väg som författaren till denna tråd inte tyckte om, men denna omständighet ger inte på något sätt rätten att anklaga en person för bedrägeri. Om du inte litar på en specialist, gå till biblioteket, ta böcker om psykologi och försök att hämta åtminstone en droppe av kunskapen som Svetlana Eduardovna känner på egen hand. En så hög kostnad (1000 rubel per timme) för Svetlana förklaras av det faktum att hon investerade tillräckligt med pengar för att gå kurser, lära sig olika tekniker etc. och sedan komma in på marknaden för dessa tjänster och hjälpa människor. Till exempel betalade jag 30000 rubel för att hon lärde mig hur jag skulle uppnå mina mål. Jag var inte uppmärksam på om hon var specialist eller inte, utan "filtrerade" henne genom mig själv och tittade på mitt resultat. Jag betonar: DITT RESULTAT och inte resultatet av Svetlana Eduardovnas handlingar. Efter att ha investerat 30 000 rubel i mig själv genom Svetlana, två månader efter att ha avslutat alla lektioner, ökade min månadsinkomst med 40 000 rubel + till min inkomst, och beräkna nu hur mycket jag fick på tre år efter att ha investerat 30 000 rubel i min utveckling 3 * 12 * 40 000 = 1 miljon 440 tusen rubel. Så mycket för resultatet. Om du vill gå till domstol mot henne - din rätt, men jag skulle råda dig att kontakta Svetlana Eduardovna och tjäna pengar. Jag förstår inte författarens syfte, vem vill du straffa? Resultatet blir ett: straffa dig själv. Bättre kanalisera din energi i en annan riktning. Varför slösa hennes energi på ett tvivelaktigt epos, ja, de kommer att beröva henne rätten att bedriva privat praxis (även om det är osannolikt), det är osannolikt att hennes tacksamma kunder kommer att vända sig bort från henne, för de investerar inte i Svetlana utan i sig själva.

                  # 99 Svar från RomaIT 2015-03-18 22:10:05

                  • RomaIT
                  • Deltagare
                  • Fler detaljer

                    Re: Bedrägeri - psykolog-psykoterapeut S. Berezovskaya.

                    Svetlana har en så hög kostnad (1000 rubel per timme)

                    Det var då hon hade sådana priser? Sommaren 2014 kostade hennes timme 2500r, hon sa också att det inte räckte, för dess tjänster är dyrare. Hur mycket kostar tjänster nu efter att dollarn har fördubblats är jag till och med rädd att anta.

                    # 100 Svar från Glaz 18-03-2015 22:21:44 (18-03-2015 22:23:48 redigerad)

                    • Glaz
                    • Tillägnad
                    • Fler detaljer

                      Re: Bedrägeri - psykolog-psykoterapeut S. Berezovskaya.

                      Svetlana har en så hög kostnad (1000 rubel per timme)

                      Det var då hon hade sådana priser? Sommaren 2014 kostade hennes timme 2500r, hon sa också att det inte räckte, för dess tjänster är dyrare. Hur mycket kostar tjänster nu efter att dollarn har fördubblats är jag till och med rädd att anta.

                      berättade för klienten allt nonsens i klara ord och tog pengar från honom på 1 timme - 2500 rubel.
                      jag vill också ha det

                      och så måste psykologer betala för resultatet, inget resultat = ingen betalning.

                      då kommer psykologer att ha motivation att verkligen hjälpa klienten, och inte sprida prat med smarta ord och ta pengar för luft.

                      # 101 Svar från Anest 2015-03-19 01:47:57

                      • Anesta
                      • Jedi-lärling
                      • Fler detaljer

                        Re: Bedrägeri - psykolog-psykoterapeut S. Berezovskaya.

                        psykologer måste betala för resultatet, inget resultat = ingen betalning.

                        Om du vänder dig till en psykolog / psykoterapeut / magiker-healer, som ett mirakelpiller, i hopp om att han kommer att blåsa och spotta, och du kommer omedelbart att bli frisk - det är bättre att inte kontakta någon. En psykolog och psykoterapeut kan bara vara effektiv i duett med en klient / patient. Och ingenting annat.

                        Tills du har en STOR önskan att vara frisk, kommer ingen specialist att hjälpa dig, inte ens en akademiker av akademiker inom medicinska vetenskaper inom psykologi. Det här är inte en butik för dig, utan ditt eget, ibland svåra arbete på dig själv - inom psykologi, för att uppnå något resultat, måste du hantera ditt eget "jag" varje dag.

                        # 102 Svar från Vadim 19-03-2015 08:55:48 (19-03-2015 08:57:19 redigerad av Vadim)

                        • Vadim
                        • Jedi Knight
                        • Fler detaljer

                          Re: Bedrägeri - psykolog-psykoterapeut S. Berezovskaya.

                          Sommaren 2014 kostade hennes timme 2500r, hon sa också att det inte räckte, för dess tjänster är dyrare. Hur mycket kostar tjänster nu efter att dollarn har fördubblats är jag till och med rädd att anta.

                          I själva verket är detta Moskva-priser. För regionerna måste du vara mer blygsam.

                          Förresten, nu arbetar en ny trend inom psykologisk rådgivning och terapi mot resultat. Och om det inte finns några resultat, åtminstone mellanliggande, returneras pengarna.

                          # 103 Svar från SINED 19-03-2015 19:22:00 (19-03-2015 19:34:32 redigerad av SINED)

                          • SINED
                          • Deltagare
                          • Fler detaljer

                            Re: Bedrägeri - psykolog-psykoterapeut S. Berezovskaya.

                            Sommaren 2014 kostade hennes timme 2500r, hon sa också att det inte räckte, för dess tjänster är dyrare. Hur mycket kostar tjänster nu efter att dollarn har fördubblats är jag till och med rädd att anta.

                            Faktum är att detta är Moskva-priser. För regionerna måste du vara mer blygsam.

                            Förresten, nu arbetar en ny trend inom psykologisk rådgivning och terapi mot resultat. Och om det inte finns några resultat, åtminstone mellanliggande, returneras pengarna.

                            Jag upprepar än en gång, psykologi, eller snarare Svetlanas "Coaching", är INTE ashan ikea, etc. Coaching innebär kundens egen önskan, och om klienten har denna önskan (att vara rik, till exempel), bryr han sig djupt inte om hur mycket det kostar.
                            Kostroma var mycket lycklig med denna specialist, eftersom en liknande teknik, till exempel av Konstantin Bordunos (president för Business-Master), kostar 25 000 rubel i individuell träning. per timme - han har en rad affärsmän. Om du vill få den kunskap och färdigheter som intresserar dig billigare kan du organisera en grupp på 8-12 personer och anställa Svetlana. Det blir mycket billigare.
                            ja! Mer! i vårt land bildas marknadsrelationer och priser inte som i Sovjetunionens kostnad + vinst, men bristen på tjänster på marknaden tredubblar priset. Svetlana höjer priserna korrekt som affärsman, hon gillar inte att åka till Moskva, Yarik etc. + transport + boende. Uppskatta att det finns en specialist i Kostroma som kommer att göra dig så glad som du önskar dig ganska rimliga pengar i din hemstad.
                            På bekostnad av resultatet, försök att förklara för din vän eller flickvän med pessimistiska syn på livet att livet är vackert och beror på henne (honom) själv - jag försäkrar dig att du kommer att lyssna på många typiska fraser:
                            1) nu om jag var miljonär.
                            2) nu om jag var yngre.
                            3) om jag bodde i Amerika.
                            4) igen är du för din egen, titta på dig själv.
                            Föreställ dig nu en situation när en person själv bad dig "lära mig hur man ska leva snälla" och du kommer att berätta för henne (honom) allt och visa - wow. och allt - en "vampyr" -man - sugade din energi, laddad och vänster - var är resultatet? Mata "vampyrer" och till och med gratis?
                            Ett annat exempel på resultatet: har du provat bodybuilding hemma? med dagliga träningspass, med näring,. mer än ett år - varför så? Gratis, varför betala när allt är detsamma hemma med hantlar. Nej? kostnaden för att besöka gymmet, tränare, psykolog etc. tvingar dig att hållas ansvarig för de pengar du investerar i dig själv. Härifrån är resultatet av dina investeringar född. Försök att komma till gymmet och säga: "Jag vill ha bröst som den på bilden - jag betalar efter att resultatet har uppnåtts" eller "om jag inte har tuttar på sex månader, skicka tillbaka pengarna till mig." roade? Men på allvar: en psykolog som ger dig en pengarna-tillbaka-garanti om resultatet inte uppnås är en typisk bedragare, även i en vanlig buy-sell-verksamhet kommer svindlare inte att returnera pengar om det finns superlagliga klausuler i kontraktet.
                            Till trådens författare: fick du energi från Svetlana Eduardovna under sessionerna? - som de säger: "betala och få ett kvitto" Har du köpt ägg i en butik och brutit dem halvvägs, väger du också en rättegång mot butiken? Garantiservice? Med glädje! - Svetlana kommer förmodligen att berätta om dina misstag när du arbetar med dig själv. Eller gick du och ditt barn till henne? Om vi ​​är med ett barn är det dåligt: ​​men var fick du idén att ditt barn behöver det? Förstår du vad som är bra och vad som är dåligt för ditt barn? - om du svarade: Ja!, Då måste du antingen läsa böcker om barnpsykologi eller gå direkt till Svetlana Eduardovna, eller bättre till Konstantin Bordunos (förresten, du kan titta på honom på YouTube gratis, men inte alla. russin bara för pengar).

                            Berezovskaya Svetlana Eduardovna

                            Information om enskild entreprenör Svetlana Eduardovna Berezovskaya: adress, telefon, fax, e-post, webbplats, arbetsschema

                            Berezovskaya Svetlana Eduardovna

                            Region: Kostroma-regionen, stadsdel Kostroma, Kostroma-regionen

                            Adress: Kostroma-regionen, stadsdistrikt Kostroma, Kostroma-regionen

                            Telefon: +7 (913) 3242375 +7 (913) 3242375

                            Fax: +7 (987) 4039602 +7 (987) 4039602

                            E-post: ej tillämpligt

                            Webbplats: n / a

                            Arbetsschema: Mån-Fre: 9-20, Lör-Sön: 11-17 Mån-Fre: 9-20, Lör-Sön: 11-17

                            Hittade du felaktigheter i beskrivningen eller vill du ge mer information om IE "Berezovskaya Svetlana Eduardovna"? Mejla oss!

                            IP-information Berezovskaya Svetlana Eduardovna: OGRNIP, INN, OKPO, OKATO (data från EGRIP)

                            Registrering av enskild entreprenör Svetlana Eduardovna Berezovskaya hos pensionsfonden och FSS

                            IP-registreringsdata Berezovskaya Svetlana Eduardovna i Rysslands pensionsfond och socialförsäkringsfonden

                            IE Berezovskaya Svetlana Eduardovna upphörde med sin verksamhet 27/10/2017. ej tillämpligt

                            Huvudaktiviteter för IE Berezovskaya Svetlana Eduardovna

                            88. Tillhandahållande av sociala tjänster utan bostäder
                            88.9. Tillhandahållande av andra sociala tjänster utan bostäder
                            88.99. Tillhandahållande av andra sociala tjänster utan bostäder, ingår inte i andra grupper

                            Arbete Berezovskaya Svetlana Eduardovna: lediga platser. karriär, praktik. träning, övning

                            Inga öppna positioner hittades just nu. Du kan se hur lediga tjänster fungerar i andra företag

                            • Lagerchef (25 000 RUB)

                            Arbetserfarenhet: 1-3 år

                            Anställning: heltid

                            Arbetsschema: heltid

                            Arbetserfarenhet: 1-3 år

                            Anställning: heltid

                            Arbetsschema: heltid

                            Arbetserfarenhet: 1-3 år

                            Anställning: heltid

                            Arbetsschema: heltid

                            Arbetslivserfarenhet: upp till 1 år

                            Anställning: heltid

                            Arbetsschema: heltid

                            Arbetserfarenhet: ingen erfarenhet

                            Anställning: heltid

                            Arbetsschema: heltid

                            Arbetserfarenhet: ingen erfarenhet

                            Anställning: heltid

                            Arbetsschema: heltid

                            • Partihandel försäljningschef (från 40000 rubel)

                            Arbetserfarenhet: 1-3 år

                            Anställning: heltid

                            Arbetsschema: heltid

                            Arbetserfarenhet: ingen erfarenhet

                            Anställning: heltid

                            Arbetsschema: skiftschema

                            Arbetserfarenhet: ingen erfarenhet

                            Öppettider: flexibla öppettider

                            Anställning: heltid

                            Arbetsschema: heltid

                            Arbetserfarenhet: ingen erfarenhet

                            Sysselsättning: arbeta på rotationsbasis

                            Arbetsschema: heltid

                            Arbetslivserfarenhet: upp till 1 år

                            Anställning: heltid

                            Öppettider: flexibla öppettider

                            Recensioner om SP Berezovskaya Svetlana Eduardovna i sociala nätverk

                            Hitta alla recensioner för enskilda företagare Berezovskaya Svetlana Eduardovna. Lämna en recension om enskild företagare Berezovskaya Svetlana Eduardovna. Berezovskaya Svetlana Eduardovna på Vkontakte, Facebook, LinkedIn och Google+

                            Enskild entreprenör Svetlana Eduardovna Berezovskaya från Ryssland, registrerad den 28 februari 2011 i Kostroma-regionen, stadsdistriktet i staden Kostroma, Kostroma-regionen, Ryssland. Vid registrering tilldelades OGRNIP 309440118800053 och TIN 440107605894.

                            All information om entreprenören Svetlana Eduardovna Berezovskaya tillhandahålls från öppna källor, såsom EGRIP, Rysslands pensionsfond, FSS, på grundval av vilken du kan upprätta redovisnings- och finansiella rapporter, kontrollera din kredithistorik. Under det senaste året uppgick omsättningen för enskilda företagare till cirka 120 miljoner rubel, medan kreditbetyget var bra. Den enskilda entreprenören Svetlana Eduardovna Berezovskaya sysselsätter mer än 3 fast anställda.

                            Tillhandahållandet av sociala tjänster utan att tillhandahålla boende är huvudaktiviteten enligt OKVED 2, inklusive 3 andra aktiviteter.

                            Du kan också se recensioner om Svetlana Eduardovna Berezovskaya, öppna lediga platser, platsen för Svetlana Eduardovna Berezovskaya på kartan. För mer detaljerad information kan du besöka webbplatsen eller begära information om företagarens kontaktuppgifter, om de är kända.

                            IE upphörde med sin verksamhet 27/10/2017.

                            Information om företaget uppdaterades 07.07..

                            Slutsatser om den enskilda entreprenören Svetlana Eduardovna Berezovskaya är subjektiva och baseras på information publicerad i det offentliga området på Internet

                            Död stjärnexpert för showen "Låt dem prata" Sergei Zagraevsky

                            Konstnären och medlemmen av den ryska konsthögskolan dog av akut kardiovaskulärt svikt. Hans kropp hittades av hans fru.

                            Sergei Zagraevsky deltog ofta i talkshows som en stjärnexpert, särskilt ofta blev kändisarna inbjudna till studion i programmet Let the Talk på Channel One. ”Dagen började med fruktansvärda nyheter: Sergei Zagraevsky är borta. Vi respekterade varandra, behandlade varandra mycket varmt och var glada om skjutningen blev bra, säger journalisten Denis Sorokin, som träffat konstnären mer än en gång på programuppsättningen..

                            I pressen kallade Zagraevsky sig ofta en vän till Sergei Zhigunov, men i själva verket var han bara sin granne vid sin dacha i Abramtsevo. ”Den maximala kommunikationen vi hade var ett artigt“ hej ”. Jag hade redan glömt att en sådan person en gång bodde i närheten och inte kände igen honom när vi träffades. Men du kommer inte att tro, efter många år började den här mannen dyka upp i nästan alla program om mig, han går på talkshow och ger ut kommentarer om mitt liv, "Sergei Viktorovich var upprörd..

                            Sergey Zagraevsky tog examen från Moscow Automobile and Highway University och var ursprungligen engagerad i vetenskapligt arbete inom systemanalys. Men 1999 ägnade han sig helt åt måleri och arkitekturhistoria. Zagraevsky var grundaren och chefen för Professional Union of Artists. "Sluta ljuga om fattigdom": vad som är känt om den avlidne expertens inkomster "Låt dem prata" Sergei Zagraevsky

                            Så här skrev Bulat Okudzhava om honom:

                            I morgon är det med någon
                            Drick whisky,
                            Kom ihåg den eviga konsten.
                            Naturligtvis, med Zagraevsky,
                            Med den naiva våren.
                            När han målar bilder,
                            Gud rör sin hand.
                            Gud är alltid hans hjälpare.
                            Här är en sådan artist Sergey.

                            Under sin karriär skrev Sergei flera böcker om arkitekturens historia och skapade också sagor för barn. Den mest kända romanen av Zagraevsky är "Hans majestätets arkitekt".

                            IE Berezovskaya Svetlana Eduardovna

                            Berezovskaya Svetlana Eduardovna

                            Likvidation

                            SP likviderades den 13 december 2019.

                            Orsak: Den enskilda entreprenören upphörde med aktiviteter på grund av antagandet av ett lämpligt beslut

                            Aktiviteter

                            Aktiviteter i enlighet med OKVED-klassificeraren.

                            Tillhandahållande av andra sociala tjänster utan bostäder, ingår inte i andra grupper (88.99)

                            Kontroller

                            Det finns inga uppgifter om schemalagda och oplanerade inspektioner av enskild entreprenör Svetlana Eduardovna Berezovskaya.

                            Senaste ändringarna

                            IE är utesluten från registret över små och medelstora företag

                            IP-status ändrad från "aktiv" till "avvecklad".

                            Tillagd information om den huvudsakliga typen av aktiviteter: Att tillhandahålla andra sociala tjänster utan att tillhandahålla boende, ingår inte i andra grupper (88.99)

                            Borttagen information om huvudtypen av aktiviteter: Att tillhandahålla sociala tjänster utan att tillhandahålla boende för äldre och funktionshindrade (88.1)

                            IE ingår i registret över små och medelstora företag, kategori: mikroföretag

                            Ingen tidigare information finns tillgänglig. IP-skapelsedatum: 07.07.2009.

                            Företagare som liknar SP Berezovskaya Svetlana Eduardovna

                            Offentlig upphandling

                            Det finns ingen information om deltagandet av den enskilda entreprenören Svetlana Eduardovna Berezovskaya i offentlig upphandling som leverantör under 44-FZ, 94-FZ och 223-FZ.

                            Licenser

                            IP har inte information om licenser.

                            Snabbreferens

                            Privat entreprenör Svetlana Eduardovna Berezovskaya registrerades den 7 juli 2009 av justitiesekreteraren vid Ryska federationens ministerium för skatter och avgifter i Kostroma. Huvudaktiviteten är ”Tillhandahållande av andra sociala tjänster utan att tillhandahålla boende, ingår inte i andra grupper”. Enskilda företagare tilldelades TIN 440107605894 och OGRNIP 309440118800053.

                            Enskild entreprenör Svetlana Eduardovna Berezovskaya har avvecklats sedan 13 december 2019. Orsak: Den enskilda entreprenören upphörde med sin verksamhet på grund av att han antog ett lämpligt beslut.

                            Voronezh-läkare om en kollega som dog av COVID-19: hon ville inte gå till sjukhuset

                            Först behandlades Elena Minakova hemma.

                            Om du vill visa videon aktiverar du javascript i din webbläsare eller använder en webbläsare som stöder HTML5-video

                            I Pavlovsk måndagen den 6 juli sa de adjö till läkaren Elena Minakova, som blev ett av offren för koronaviruset. Hon var 58 år, varav hon arbetade på Pavlovsk regionala sjukhus i mer än trettio. De senaste åren ledde hon kardiologiska avdelningen där.

                            Cirka 10 juni fick kvinnan plötsligt feber och skickades till sjukfrånvaro. Först behandlades hon hemma. Som kollegor till Elena Minakova säger, övertalade de henne att gå till sjukhuset i flera dagar, men hon försäkrade att hon redan var bättre och ingen sjukhusvistelse krävdes. Kanske var det denna försening som kostade läkaren livet.

                            Den 15 juni, när det blev klart att det inte blev bättre, skickades kvinnan för behandling till det regionala kliniska sjukhuset. Under tre veckor kämpade läkarna för sin kollegas liv, men den 3 juli dog Elena Minakova. De begravde henne den 6 juli, av en slump - på kardiologens dag.

                            - Det här är vår vän, en värdig anställd som alltid har utfört sin plikt med ära, fullt ansvar och alltid har stått vakt över hälsan hos invånarna i Pavlovsk, - säger överläkaren på Pavlovsk regionala sjukhus Alexander Korolyuk.

                            Detta är den andra döden för en vårdpersonal med ett bekräftat koronavirus i Voronezh-regionen. Den första som dödade var Tatyana Ternovykh, en sjuksköterska vid inläggningsavdelningen på Voronezh sjukhus nr 3. Infektionen, garanterade myndigheterna, inträffade i vardagen och var inte förknippad med utförandet av officiella uppgifter.

                            Totalt har fem personer dött på sjukhus i Voronezh på grund av koronaviruskomplikationer under det senaste dygnet. Och detta är den högsta andelen i regionen för hela pandemin..

                            Förlossningsläkare Berezovskaya

                            • 03 november 2016
                            • Svar

                            Vårt val

                            Jagar ägglossning: follikulometri

                            Rekommenderad

                            De första tecknen på graviditet. Omröstningar.

                            Sofya Sokolova publicerade en artikel i Pregnancy Symptoms, 13 september 2019

                            Rekommenderad

                            Wobenzym ökar sannolikheten för befruktning

                            Rekommenderad

                            Gynekologisk massage - effekten är fantastisk?

                            Irina Shirokova publicerade en artikel i gynekologi den 19 september 2019

                            Rekommenderad

                            AMG - anti-Müllerian hormon

                            Sofya Sokolova publicerade en artikel i Analyser och undersökningar, 22 september 2019

                            Rekommenderad

                            Populära ämnen

                            Författare: PregnantYulya
                            Skapad för 2 timmar sedan

                            Författare: Stork //
                            Skapad för 14 timmar sedan

                            Författare: Solen i händerna!
                            Skapad för 4 timmar sedan

                            Författare: Murlynka
                            Skapad för 2 timmar sedan

                            Författare: Karelochka
                            Skapad för 17 timmar sedan

                            Författare: lenok166
                            Skapad för 17 timmar sedan

                            Författare: Charley
                            Skapad för 20 timmar sedan

                            Författare: hexe lilli
                            Skapad för 20 timmar sedan

                            Författare: MashaKlochok
                            Skapad för 23 timmar sedan

                            Författare: Valero4ka_88
                            Skapad för 7 timmar sedan

                            Om webbplatsen

                            Snabblänkar

                            • Om webbplatsen
                            • Våra författare
                            • Webbplatshjälp
                            • Reklam

                            Populära avsnitt

                            • Forum för graviditetsplanering
                            • Basaltemperaturdiagram
                            • Reproduktivt hälsobibliotek
                            • Recensioner om kliniker om läkare
                            • Kommunikation i klubbar för PDR

                            Materialet som publiceras på vår webbplats är av informativt syfte och är avsett för utbildningsändamål. Använd dem inte som medicinsk rådgivning. Att bestämma diagnosen och välja en behandlingsmetod förblir din behandlande läkares exklusiva befogenhet!

                            IE Berezovskaya Svetlana Eduardovna

                            INN: 440107605894, adress: Kostroma Region, Kostroma

                            Sammanfattning

                            Organisation Enskild entreprenör Svetlana Eduardovna Berezovskaya från staden Kostroma för vilken du kan få ett utdrag med en EDS i skattedeklarationstjänsten eller kontrollera organisationen för tillförlitlighet och solvens, har information för att kontrollera i vår databas över företag INN 440107605894, OGRN 309440118800053 och företagets officiella kontor ligger på Kostrom, Kostroma. Du kan också ta reda på uppgifter om registrering hos skatteinspektionen och datum för företagets bildande, information om registrering hos PFR och FSS, organisationens vinst och balansräkningen för den enskilda entreprenören Svetlana Eduardovna Berezovskaya enligt Rosstat, den enskilda företagarens dotterbolag, fullständigt namn på regissören och grundarna och deras deltagande i ledningen av tredje part företag, företagsinformation, den faktiska adressen till grundarens plats, den huvudsakliga typen av aktivitet och ytterligare OKVED-koder. Uppgifterna för att kontrollera organisationen med TIN och information om den enskilda entreprenören Svetlana Eduardovna Berezovskaya kan hittas nedan eller omedelbart beställa ett betalt utdrag i form av ett pdf-dokument med en elektronisk signatur till din post.

                            Pålitlighet

                            Organisation av enskild entreprenör Svetlana Eduardovna Berezovskaya med TIN 440107605894 OGRN 309440118800053 i Kostroma-regionen har status i registret: Aktuell och dessa företagsuppgifter är relevanta för 2020-03-23. Ett företag med INN 440107605894 registrerat i skatt 1970-01-01 har HÖG tillförlitlighet och stabilitet och LÅG risk för stängning och / eller konkurs. Detta baseras på organisationens nuvarande arbetsstatus och arbetsålder, status för deltagarna i företagsledningen, företagets finansiella rapporter, due diligence (DO), den genomsnittliga lönen och slutförda skatteinspektioner, rättsfall och aktuella FSPP-uppgifter. Data för att kontrollera företaget med avseende på tillförlitlighet och information om den enskilda entreprenören Svetlana Eduardovna Berezovskaya kan beställas genom att beställa ett betalt utdrag i pdf-filformat med en elektronisk signatur till din post.

                            Inkomst

                            Uppgifterna om intäkterna från IP-företaget Berezovskaya Svetlana Eduardovna med nuvarande TIN 440107605894 och motsvarande OGRN 309440118800053 baseras på resultatet i balansräkningen 2018-2019. anges i företagsprofilen och befintliga rättsliga anspråk från andra motparter mot företaget. Historiska uppgifter om vinst och förluster, inkomster och utgifter finns i avsnittet Finansiella indikatorer för organisationen och finns endast i den betalda delen av databasen Extract Tax och är giltiga från och med 2020-07-16, har den nödvändiga digitala signaturen och är officiella uppgifter från skattemyndigheterna Kostroma Region, Kostroma... Faktisk information om den enskilda entreprenörens Svetlana Eduardovna Berezovskayas finansiella rapporter och dess divisioner, betald skatt, avskrivningar och avdrag för löner kan beställas billigt i pdf-format med en tillförlitlig digital signatur till din e-post..

                            Kontroller

                            Uppgifter om skatterevisioner och andra kontrollaktiviteter för skattemyndigheten i Kostroma-regionen: granskningar på plats, skrivbordskontroller och kontrarevisioner för organisationen av enskild företagare Svetlana Eduardovna Berezovskaya finns i formatet betalt utdrag i tjänsten Extract Tax. Information om andra åtgärder som vidtagits för skatteövervakning och skattekontroll som utförs av inspektörer och inspektörer av statliga tjänster för ett företag med skattenummer 440107605894 och en giltig OGRN 309440118800053 är möjlig genom att kontakta online-supporten för vår tjänst.

                            Kontakter

                            Nuvarande kontakter för organisationen IE Berezovskaya Svetlana Eduardovna, med undantag för adressen till den officiella registreringsadressen för företaget Kostroma-regionen, tillhandahåller Kostroma inte. Uppgifter som kontors telefonnummer, arbets-e-post och företagets hemsida, den verkliga platsen för organisationens kontor, kan vi generera i den betalda versionen av rapporten från Extract Tax-tjänsten i ett digitalt signerat format, till e-postmeddelandet för uttalande order.

                            vd

                            Nuvarande generaldirektör för den juridiska enheten IP Berezovskaya Svetlana Eduardovna är Berezovskaya Svetlana Eduardovna. Organisationens chef och ställning är en enskild företagare. Adressen till företagets registrering och platsen för det styrande organet finns på fliken ovan Kontakter eller begär ett betalt utdrag för företaget från företagsregistret i tjänsten Vypiska-Nalog.com

                            Information om tvister på platsen för organisationen och med TIN 440107605894 och OGRN-nummer 309440118800053 i regionen för tillsynsorganen för de rättsliga och verkställande myndigheterna i Kostroma-regionen kan endast erhållas i den betalda versionen av databasen i organisationsregistret med tillhandahållande av ett elektroniskt utdrag till kundens post.

                            Recensioner

                            Recensioner om företaget finns i Yandex och Google-sökningar efter frågor: IE Berezovskaya Svetlana Eduardovna recensioner, anställds recensioner av IE Berezovskaya Svetlana Eduardovna och på sajter som 2Gis, Zoon (Zun) Otzovik com och pro, Sanna anställda och andra projekt om recensioner av organisationen... Påfyllning av registret Juridiska enheter i databasen Extract Tax kommer att ske senare 2020. Du kan lämna din feedback om företaget så visas det på organisationens kort, vilket påverkar bedömningen av dess stabilitet och tillförlitlighet.

                            Förutsättningar

                            För att underlätta användningen av vår tjänst Extrahera skatt i företagens affärsprocesser, tillhandahåller vi informationen från organisationen IE Berezovskaya Svetlana Eduardovna i form av företagsuppgifter i ett bekvämt format för infogning i dokument vid ingående av kontrakt och kontroll av motparter. Formatet nedan innehåller grundläggande information om organisationen, bankuppgifter och faktiska uppgifter på den faktiska adressen, kontakta företagen när transaktioner avslutas.

                            Recensioner av psykologen Berezovskaya Svetlana Eduardovna

                            Totala recensioner för psykologen 0, negativa 0 och positiva 0. Recensioner för läkaren Berezovskaya Svetlana Eduardovna. Vitrysslands stad Kostroma, specialpsykolog, konsultpsykolog.

                            Psykolog, konsultpsykolog - Berezovskaya Svetlana Eduardovna

                            SpecialiseringPsykolog, konsultpsykolog
                            AdressKostroma, Sovetskaya str., 30A kontor 7
                            StadKostroma
                            Uppgifterna är aktuella per 16.07.2020.

                            Skriv en recension Svetlana Eduardovna Berezovskaya

                            Vem hade erfarenhet av att arbeta med en psykolog Svetlana Eduardovna Berezovskaya? Har du haft någon erfarenhet av denna psykolog? Skicklig? Erfaren? Hjälper till att lösa problem? Kommer du att rekommendera det till andra människor? Vem behandlades av denna psykolog? Hur kom specialisten över som en professionell? Hjälpte dig med dina problem? Eller så kastade du pengar för behandling och allt var förgäves?

                            Dela dina erfarenheter med psykologen. Vi väntar på din ärliga feedback!

                            Läs recensioner

                            Vi vill uppmärksamma dig på det faktum att psykologer själva kan skriva positiva recensioner för att göra sitt rykte vitare och öka deras auktoritet, och konkurrenter kan skriva negativa recensioner, det är upp till dig att lita på eller inte skriva. Men vi påminner dig om att av 100% positiva recensioner är 99% anpassade recensioner, och av 100% negativa recensioner är 99% sanna..

                            Berezovskaya Svetlana

                            För närvarande förbereds information om Svetlana Berezovskaya för publicering på webbplatsen. Om du vill delta i att skriva eller komplettera en biografi om denna författare, skicka dina kommentarer till vår e-postadress. På den här sidan kan du läsa intressanta fakta, recensioner och biografi om Svetlana Berezovskaya, bekanta dig med listan över författarens böcker. Och om du är intresserad av att lära dig mer om var författaren Svetlana Berezovskaya föddes, bodde och arbetade, föreslår vi att du bekantar dig med hans fullständiga biografi. Även här kan du se de mest populära böckerna, läsa recensioner, recensioner och citat från böcker Svetlana Berezovskaya.

                            Författarens bästa böcker

                            Herrgård vid Rhen

                            Liknande författare:

                            Foto Berezovskaya Svetlana

                              Böcker (1) Recensioner (0) Citat (0) Läsare (1) Recensioner (0) Samlingar (0)

                            Tack för att du hjälpte oss att bli bättre! Ditt meddelande kommer att granskas av våra specialister så snart som möjligt..

                            Berätta om felet du hittade så kan vi göra vår tjänst ännu bättre.

                            Tack för att du hjälpte oss att bli bättre! Ditt meddelande kommer att granskas av våra specialister så snart som möjligt..

                            Sidan innehåller biografin av författaren Svetlana Berezovskaya, från vilken du kan lära dig intressanta fakta från livet, hobbyer samt födelsedatum och plats. Här kan du bekanta dig med alla författarens böcker, läsa recensioner och skriva berömda citat från författarens böcker Svetlana Berezovskaya. Och diskutera också dina favoritverk med andra läsare och betygsätt författarna Berezovskaya Svetlana. Det är värt att notera att författarens mest populära böcker är - Mansion on the Rhine,,. Livet för alla konst- och litteraturarbetare är alltid fyllda med ljusa händelser, berömda personligheter och platser - Svetlana Berezovskaya är inget undantag..